Friday, 20 April 2012

ko percaya cinta munyit ka? 3

     "eh Amy... mana kau taru kasut saya yang warna pink tu?"
     "ahhh??? pink?? sejak bila kau ada kasut warna pink nie?" hairan si Amy. teganggu sekejap konsentrasi dia meningu tv sambil makan keropok. aik?? bukan kawan dia yang satu urang nie sangat lah anti sama pink ka?? aik... Astaghfirullahalazim... tanda-tanda mau kiamat ka nie??

heysh. punya jauh pikiran si Amy nie terpesong. actually si Annie nie tiba-tiba rasa warna pink tu menenangkan bha. sebab tu la terbuka hati dia nampak tu high heels warna pink sampai sanggup dia pigi beli. walaupun harga dia RM59.99. kalau ja si Amy tau harga dia nie...
        "OMG!!!!!" konfem begini la respond dia nie.
haha sebab si Annie nie paling kedekut di dunia bha. tahap dewa19 punya kedekut. pastu tiba-tiba beli kasut mahal gila. warna pink lagi tu. tambah la si Amy nie pikir yang bukan-bukan.. :D
        "oii ko inda dingar ka nie Amy?urang tanya dia dari tadi. huh!!" nah tingu tu. baru sekijap nda telayan. main jeling-jeling sudah. sabar ja la kau Amy dapat kawan yang kuat merajuk. :P
        "eya saya dingar juga bha orongit! bila masa pula ko beli tu high heels?"
        "kemarin bha.. mana sudah saya taru tu ah??"
        "aiyaa.. mana la saya tau bha kawan. ko ingat dulu bagus-bagus bha. jangan dulu ko mau nangis-nangis sana. malu saya ada kawan cengeng macam kau ow. hish. pigi la cari cepat!! duduk-duduk lagi."
Alamak!! haha. kesian kau Annie. baru start mau manja-manja sama si Amy kena marah sudah.
     
          "Eya la bha doremon! saya pigi cari laini!" sambil hentak-hentak kaki si Annie masuk pigi bilik.
"Oi mantang-mantang saya cumil-cumil gumuk, ko panggil saya doremon ah. nanti kau. saya buang kasut pink kau tuh pigi laut. biar kena makan ole tu obor-obor!"
Tiba-tiba si Annie nie keluar dari bilik sambil ketawa-ketawa macam orang sowt.
          "MUAHAHAHHAHHAHAHHAHAH!!!! boleh ka kau jangan buat joke sekarang?? saya mau cari high heels saya nie. teda nanti saya mau pakai pigi karaja bisuk" telowong terus si Amy :O
"huh? bole-bole kau ketawa time saya marah. bha biar la kau sana."
          "oii cik doremon, untuk pengetahuan kau, obor-obor teda gigi. nda dia pandai makan kasut saya tu."
          "Eya ka??? ish. tingu jadi biul sudah saya layan ko ne Annie."
          "eya la bha doremon... nda saya tipu kau nie. kau rasa muka suci macam saya nie pandai menipu ka?" si Annie nie pun minta puji suda kasi tunjuk muka satu sen bekarat dia tu sama si Amy. nda lama lepas tu terus dia pigi dapur.  kehausan sudah si Annie nie mencari high heels dia yang hilang.

           "ih mau ja saya sumbat ne remote control di mulut kau owh Annie.. hish..Oii2 kau pigi dapur ka? kasi ambik eskrim saya dalam kontena besar tu ah. yang perisa coklat punya.." mula la si Amy ne buat muka comel.
           "ih malas saya. kau ambik sendiri la." huh. cakap jak tu nda mau ambil. padahal nda sempat kali tu aiskrim si Amy sampai tempat dia. suuuudah habis di dapur ole si Annie. HAHAHAHHAH!

"HUAAAAAARRRGGGHHHHHHHHH!!!!!"
tekejut gorila si Amy d ruang tamu dengar si Annie teriak. cepat-cepat dia lari pigi dapur tengok apa yang berlaku.
            "woi Annie kau kenapa teriak-teriak macam urang gila malam-malam nie? bikin malu seja ow."
            "Huaaaaaaaaaaaa!!! Amyyyyy!!! ko tingu tu...." nangis sudah si Annie sambil tunjuk-tunjuk plastik yang di atas lantai dapur tu.
            "kenapa?? ada apa disana?? ada cicak ka?" si Amy nie pun satu... sudah pun orang sedih. banyak tanya lagi..
            "Bukan bha... kau tingu tu..." si Amy nie pun jalan la pigi dekat tu plastik.
            "HAHAHHAHAHHAHAHHAHAHA!!!!! oii kenapa high heels ko nie di sini. sejuk la. kau kasi masuk dalam esbok ka nie?? haahhahahhahah."
            "huaaaaaaaaaaaaaaa..." tambah la si Annie nie menangis kena kasi ketawa ole si Amy. " mana la saya tau...." teberenti sekejap si Annie becakap. "Woi!! bukan kau ka bawa turun tu ayam kemarin??? jadi kau la nie kasi masuk kasut saya dalam esbox kan?? rusak la nie.. huaaaaaaaaa." tediam terus si Amy. nda tau mau jawab apa. baru dia teingat. dia pula tu punya pasal.. heheheheheh. habislaaaah.

           "Annie... siou bha... nda saya sengaja... saya pening bha tu kemarin. sakit kepala. nda saya sedar high heels kau temasuk di esbok.. hihihihihih." sambil tersengih-sengih si Amy nie mengasi terang. " nda pa. nanti saya ganti ah..
           "eyaaa. ko mesti ganti tu. 60 ringgit tu ah. jaga kau kalo nda ganti."  dengan kasar si Annie sambar tu plastik yang ada high heel dia terus lari pigi bilik dia.
           "HUHHHH????? 60???? punya mahal!!!!" nampaknya betul tekaan saya kan.. haha. betapa tekejutnya dia dengan statement si Annie tu.. sekarang si Amy pula rasa mau nangis. Huaaaaaaaarrrghhhhhh!!!

******************************************************

'kenapa la durang mamy mau saya kawin cepat-cepat nie.. saya baru 27 pun... bukannya tua betul pun saya nie...' cepat-cepat si Andy belari pigi dekat cermin. berabis dia belek-belek muka dia. mau tingu kalau ada kedut-kedut.
             "tiadaaaa puunn... masih halus lagi muka saya nie." senyum-senyum kambing la nampaknya si Andy nie sambil masuk bakul angkat sondiri. kih3.

                            satu-satu saya sayang ibu,
                       dua-dua saya sayang ayah,
                  tiga-tiga sayang adik, kakak, abang,
                        satu dua tiga sayang semuanya......

tekejut si Andy dengar ringtone handphone dia berkumandang. punya la kiut lagu orang macho punya handphone nie kan.. dalam banyak-banyak lagu itu la juga jadi pilihan si Andy. :D cepat-cepat dia pigi ambil telepon dia yang dia kasi letak situ atas katil. tanpa membuang masa dia angkat terus tu telepon dia.. tiba-tiba muka dia tebida.. dari ensom jadi macam antu kum-kum sudah. siapa suruh kan nda pandai tingu dulu tu koling dari siapa.

               "Hai sayang... apa kabar? kau nda rindu saya ka?" aik... tebalik sudah. bukan si Reena ka yang merajuk tu hari? apa nda si Andy nie tekejut kan.. tiba-tiba orang yang merajuk pigi koling dia. siap sayang-sayang lagi. actually rindu si Andy terhadap si Reena nda sedalam dulu lagi. eseh. telampau lama bha si Reena nie merajuk. boring sudah si Andy sama perangai dia. sikit-sikit merajuk. terus kalau perlu sama si Andy baru terhegeh-hegeh pigi cari si Andy balik. huh. apa barang~ nda payah dikejar la orang yang macam tu.. tiada kesungguhan dalam perhubungan.
               "sayang.. oiii! ko nda dengar ka nie?" si Andy yang mendengar nie tebiut-biut sudah mulut. malas sudah mau layan karenah nie perempuan yang satu urang.. Aiiiii Andy... punya cepat kau boring sama perempuan.. aiyaaa.. biasa la bha lelaki... macam bukan lelaki tu kalau nda pandai boring sama perempuan-perempuan yang dekat sama dia. eya ka?? teda maknanya pun. kalau perangai macam anak itik seja buat apa mau layan kan. bagus cari yang betul-betul ngam sama jiwa kau. nanti merana seja. kan?? :O
       
             "ehem.ehem. kenapa telepon-telepon saya nie? penyakit apa yang serang kau? kau kena gigit zombie ka?" ish.ish.ish. mulut si Andy nie kan kalah-kalah nenek kebayan membebel owh.  
             "sayaaaang~~~" ok. start sudah si Reena nie mengayat. buat suara manja segala lagi. tuih. macam la menggoda. "sayang jangan la bha ko marah sama saya. kau bilang kan kau sinta sama saya. bukan begini cara dia daling.." si Andy nie tahan hati sudah. dia nie memang senang termakan pujuk rayu gadis-gadis yang nda bertamadun yang selalu mau menggoda dia.. :D
         
                "Angkau bilang sita padaku..
                      aku bilang pikir dulu...."

             apa la si Andy nie. bole-bole la pula dia menyanyi. sambil buat gaya dia yang terlebih talented lagi. tambah la beapi-api telinga si Reena nie mendengar.
             "Woi! nie kali la Andy. bole ka kau jangan main-main sama saya! saya serius nie!" aik. hilang sudah sayang kau.. tarabang tinggi di awan nano sudah kali sayang ko ne kan Reena.
             "aik. sepa juga bilang saya main-main. saya serius nie.. kita putus?"
             "WHAT??? are you crazy or nuts?" bukan main tekejut lagi si Reena nie. kalah-kalah tu gorila kalau tekejut.
             "eya sayang.. saya mau putus sama kau. lepas nie kita tiada apa-apa hubungan istimewa lagi. noktah. teda koma-koma lagi. tanda soal pun tiada. so jangan banyak tanya. okay sayang?" apa daaaa... time mau kasi putus pun masih panggil sayang-sayang lagi. tanpa membuang tenaga elektrik untuk mencas betri telepon yang makin kurang disebabkan bekoling sama si Reena. si Andy pun terus kasi mati telepon dia tanpa menunggu sebarang jawapan dari si Reena. anduuu bha.. kesian pula si Reena nie kan. bagus kalau kredit si Andy yang bekurang. si Reena juga. nie dia yang telebih risau betri abis... apa-apa la. kalau memang sudah nda mau.. banyak seja alasan yang timbul. logik atau nda. itu semua belakang kira sudah tu.

****************************************************

Hari nie si Annie dengan ceria melangkah dengan penuh semangat berkobar-kobar di dada sebab pakai kasut baru... wuhuuuuu... nasib seja kasut mahal dia nie nda jadi ais dan berkecai-kecai menjadi serpihan yang menyakitkan hati. eseh. terlebih hiperbola la pula ayat saya nie.
                 berabis si Annie nie merawat high heel dia semalam smpai nda cukup tidur. sayang gila pula dia sama nie kasut. huh! actually sebab harga tu high heel yang mahal seja tuh.. terus terlebih prihatin pula jaga tu kasut.
lepas jak dia sarapan terus dia ambik kunci kereta dia. mau pigi kerja sudah la nie. si Amy pula yag baru bangun nie terpingga-pingga tingu wajah berseri-seri si Annie. apa nda. semalam histeria kalah-kalah antu momok seja kan..
               "hai Annie, kenapa kau lambat bangun nie hari? sudah kau sarapan? sedap tu saya masak." ok. makin bingung sudah si Amy. sudah nama dia baru bangun. macamna pula tiba-tiba sudah makan? soalan B- betul laaa..
               "eya sudah saya makan tadi sahabatku yang baik lagi cantik. tapi dalam mimpi la. belum lagi saya habis makan sudah tebangun.. jadi mau makan balik lagi nie." bha ngam la kamu dua nie kalau sudah becakap. dua kali lima seja.
              "bha makan la kau. saya mau pigi kerja dulu. bye2." sepanjang perjalanan si Annie pigi kerita si Amy tinguu seja tu high heel yang dia pakai. 'pink! yes. Alahamdulillah.. nasib baik tu kasut 'murah' nda rusak. haiyaaa... kalo nda, nda la saya temakan nie satu bulan. alamat beslim la saya.' fuhh... muka lega suda si Amy nie hari. nda macam semalam.
Haih! telebih sudah kau tu Amy sampai satu bulan. cepat-cepat terus dia makan. takut lambat pigi kerja. memang si Amy nie lambat sikit masuk kerja. dia nie mengajar di pusat tuisyen.
         eseh. takut lambat pigi kerja ka takut tekurus tu perut tu Amy.. :D


dengan anggunnya si Annie masuk pigi pejabat. tiba-tiba time mau masuk lif dia telanggar sama satu urang.
         "ai mama itik melanggar." ooopsss... alamak. tepuk dahi suda si Annie. telepas lagi. balik-balik dia say sorry sama urang yang dia telanggar tu sambil tolong tu urang bediri. al maklumlah. urang tegap kena laggar mana la jatuh.. :D
         "ehh... kau bha pula nie.. siou la telanggar kau sampai tejatuh." rupanya.. si Reena bha pula.
         "it's okay.. my fault.." aik.. mcm teda mood ja nie.

sepanjang durang dua dalam lif. diaaaaaam seja nie. si Annie ada la juga curi-curi tingu tempat si Reena. nampak macam orang frust menonggeng jak nie.. mata dia pun ketara abis bha bengkak. mesti dia menangis nie. nda kan la kasut dia pun temasuk di esbok? huh. si Annie geleng-geleng kepala. tapi sempat lagi mengerling sekijap kasut yang si Reena pakai. hahahahahaa. apa la kau nie Annie. kau seja satu urang di dunia nie yang mempunyai kasut keluaran esbok okay..
     sampai di tingkat dua si Reena pun keluar. tapi sempat lagi dia bawa si Annie makan tengah hari sama-sama dia... si Annie nie apa lagi... okay ja la. dalam pikiran dia nie kena belanja suda... ahhaahhahah... nda pandai berubah ow perangai kau Annie.


            "Hai boss. apa kabar?? awal saya datang nie hari ah. jangan lagi denda saya." kebetulan si boss bediri-bediri di depan pintu bilik dia.. jadi si Annie nie pun terlebih ramah la pigi menegur. haha
            "eya. nasib kau datang awal. kalau nda saya denda kau sapu satu opis nie." uish kejam si boss terhadap diri ini...

khusyuk betul si Annie buat kerja dia nie hari. sampai time lunch pun dia nda sedar suda.

                        Anak itik tok wi, mandi dalam kolam
                      sakit apa tok wi, sakit sendi tulang
                          ubat apa tok wi, ubat limau lelam
                     sakit apa tok wi, sakit sengal tulang.

kelengkabut si Annie sambut telepon dia. ngam la ringtone dia sama si Andy kan.. kanak-kanak tomod bha.
            "helo, Annie speaking.."dia tingu jam sekejap..  
       "oh... eya pula kan... sori Reena.. saya telupa. nasib kau kol.. ok2 kejap lagi saya turun."

time dia sampai di lobi. tercongok sudah si Reena dengan muka monyok seribu dia tu.
          "sori.. lambat sikit.. hehehehe" tersengih-sengih lagi nie budak ow..
         "nda pa bha.. baru juga saya turun nie.. bha jum la.. lapar suda saya." baru la ada senyuman nda berapa mau ikhlas kelihatan di wajah si Reena nie. "naik kereta saya la ah.." bha suda kena offer.. lagi la si Annie nie suka.. jimat sikit pemakaian minyak saya kalau begini hari-hari.. yahoooo..
         "oh... ok bha... dari kau seja.. saya ikut ja nie." senyum limpas telinga sudah bha si Annie..  :D

***************************************

        'aik. kaya juga nie urang. bawa makan pigi secret recipe lagi.' terdetik kerisauan sudah di hati si Annie nie.. takut dia kena suruh bayar sendiri.. uhuhhuhuuhhu.. bagi si Reena pula, nda main la makan tempat murah-murah nie. tampat yang mantap-mantap baru la ada umm mau makan. hish.. apa daaaa... telampau menjaga personality. takut jatuh maruah la tu makan di restoran... ish.ish.ish...

         "err... kita makan sini ka?" akhirnya tekeluar juga persoalan tu dari mulut si Annie.
         "eya la bha. nda kan ko mau duduk-duduk seja sini tingu urang makan."
'aik. jawapan kau tu. mau penumbuk ka? saya ingat kau mau bekawan sama saya. huh. begini perangai??? sori naik lori ja la ging.' bha mengata sudah si Annie dalam diam. tapi tu kaki ikut juga masuk pigi dalam tu secret recipe.

time pesan makanan si Reena nda la bagi peluang si Annie nie pilih sendiri. dia seja yang kasi pesan satu kali...
         'oii ngok ngek ko pikir saya nda tau apa-apa ka pasal makanan di sini? ko ingat saya nie kuno sangat ka?   heysshh... bencinya saya.. nda pa... ada ubi ada batas.. hari-hari saya balas.. huh' meradang ka Annie?? haha.. marah pun dalam diam jak la. takut dia nanti kena suruh bayar semua yang kena pesan tadi... boleh tahan juga kuat makan si Reena nie. banyak betul makanan dia pesan.

masing-masing sibuk makan... tiada sudah sebarang bicara yang tekeluar. senyap sepi menikmati makanan yang enak. wuhuuu..
          "ehem... actually saya mau tanya kau something bha nie.." nampaknya si Reena sudah memecahkan kesunyian yang melanda sebentar tadi.
          "ahhh?? eya?? kenapa pula saya??" banyak soalan la pula si Annie nie. kau yang bertuah bha. macam mana jugak. haha. ok... teda jawapan dari cik mulia Reena.
          "urmmm.. kalau kau kena kasi break bha. apa perasaan kau?" tekejut si Annie.. owh... patut pun dia punya mata bengkak kalah-kalah mata panda nie hari.. kes kena kasi break pula.. huh?? means... ole si antu momok la nie kan....
           "break??? ummm.. sedih??" buli-buli ko tanya balik Annie. apa punya urang la kau nie. macam mau nangis sudah muka si Reena nie.. panik seketika si Annie.
           " urm... siou2... actually saya nda tau macam mana mau cakap... saya nie teda pengalaman kena kasi break.. tapi mengikut pengetahuan saya... mesti la bha sedih kan... kalau urang yang kasi break kau tu urang yang kau suka la. tapi kalau nda. mesti la ko no feeling...." teberenti sekijap si Annie becakap... mula suda keluar air mata si Reena nie.. alamak! mati la katak. sensitip pula nie urang... "itu yang saya tingu di tv la... heeeee..." pelan-pelan dia sambung percakapan dia yang terbantut sebentar tadi sambil sambung makan..

           haiyaaaa... tiada keseriusan bha kan dalam bicara si Annie nie...ish.ish.. nasib si Reena la.
dalam si Annie tersengih-sengih tu, tiba-tiba ada urang langar kerusi dia.        
             "OMG!!!! what the chickin man." uih. ikut keadaan juga pula si Annie melatah nie.. kalo di tempat yang wastern melatah dia pun urang putih punya stail jugak. hihih
             "Woi! kau lagi??? kau nie kan mimang dasar antu momok owh... mana saya pigi mesti ada kau." rupanya si Andy yang langgar kerusi dia. nda juga dia marah kalau si Andy nie say sorry lagi sama dia. nie nda.. men blah seja begitu.
          si Andy nie pula berabis memerah otak dia... siapa nie ah????
              "oiii!!! kau??? tukang cuci tandas?? makan di sini??" oii bikin sakit hati kau nie bro.. bahasa nda berlapik. sesedap hati kau jak main terjah ah... si Andy nie pun satu... lembap betul.. sda pun dia nda ingat sama si Annie.. si Annie yang cantik bergaya pakai heels pink dia tu pun bole-bole dia ingat tukang cuci tandas sebenar.
               "eh... sori sikit la bro.. kau langgar-langgar kerusi urang. nda pandai minta maaf lagi tu.. men blah jak kau sana. at least say.. 'sorry miss' gitu kah...nda gentlemen la kau ni bro. shame on you la." aik. hairan si Andy. kenapa nie tukang cuci tandas pandai speaking?    
               "weiyh! kau tu yang nda pandai duduk bagus-bagus. kerusi pun miring-miring."
               "aik apa pula kau mau kasi salah saya. kau tu tiba-tiba melanggar. macam teda mata seja. nda pandai guna betul-betul mata yang catik tu." oooppss... Annie... kau tepuji dia tanpa kau sedari okay.. haha

diorang nie kan.. mimang la. pantang bejumpa. sampai si Reena yang terlowong melihat drama di depan mata pun durang nda perasan sudah. orang-orang yang dalam tu secret recipe pun semua meningu tempat durang seja.. tidak lama selepas itu.. mereka pun mula menyedari akan hakikat sebenar... eseh.. terus si Andy nie tarik tangan si Annie bawa keluar dari tu secret recipe..
               "woi!! haram bha pegang-pegang tangan urang. suda pun sakit.. oii cepat la kasi lepas!" membebel suda nie urang.. berabis dia tarik-tarik tangan dia dari pegangan si Andy yang kuat tuh... mau putus jak dia rasa pergelangan tangan dia... "MISTER ANDY!!!!" teberenti terus si Andy. bukan sebab teriakan si Annie yang kalah tarzan tu.. tapi....
               "macam mana kau tau nama saya nie?? kau pun peminat saya ka nie?? patut pun kau selalu ada di tempat yang saya pigi ow kan... owh... baru saya tau..."
               "woi incik.. jangan perasan lebih-lebih okay. kau punya ingatan jak tu yang lembik macam sotong!!" si Annie nie pun tarik tangan dia kuat-kuat dari genggaman si Andy.. fuhh.. nasib baik telepas.. laju-laju si Annie bejalan. mau tahan tu teksi... apa lagi. melayang juga duit bayar tambang teksi.. huhuuhhuhu... sedih nampaknya si Annie nie.. haha  

tapi belum sempat pun kaki kanan si Annie masuk dalam tu teksi... ada urang pigi tarik tangan dia.
dalam hati si Annie... 'hish.. ne urang lagi.'
                 "pacik. siou pacik, bini saya nie merajuk bha sama saya.. biar saya jak bawa dia balik ah.." sambil senyum-senyum si Andy kasitau tu pacik yang pandu teksi. si Annie nie pulak... kalau boleh tekeluar suda biji mata dia. :D
                  "ala nak. biasa la tu. asam garam berumah tangga. bini merajuk. laki pujuk. eseh. bha bagus-bagus kamu nak.. semoga kekal ke anak cucu."
                  " ya pacik.. insyallah.. amin..." senyum lebar sudah si Andy nie. berjaya sudah dia punya plan mau mengasi tambah kemarahan si Annie. sambil tangan dia dengan selamba tepuk-tepuk bahu si Annie.

boleh kamurang teka macam mana tahap kemarahan si Annie nie?? hahahahhahaah... habis la juga si Andy nie.. sebaik ja tu teksi begerak. dengan sekuat hati si Annie tolak si Andy. sampai dia tedorong pigi belakang.
                "Woi kuya bangkau!! kenapa bha kau nie?? suka betul cari gaduh!! hish benci saya." sambil kasi betul-betul tudung dia yang senget ole angin dengan geram.. terus dia jalan... malas mau gaduh dengan si Andy nie. bikin sakit jiwa. belum lagi lima langkah dia bejalan sudah si Andy pigi tarik bahu dia. tapi dengan kemahiran yang dia selalu belajar time di kampung waktu main bola. fuhh. dia tolak si Andy dan tidak lama selepas itu.. menyusul kasut warna pink melayang pigi tempat si Andy. ngam-ngam tekena di batang hidung dia.
               "Adddoooooiiii!!!"
               "kau ingat nie ah antu momok!! jangan lagi kau kacau saya! satu kali kau kacau saya! mmmmm. mati la kau!" dia sebut tu 'mmmmmmm' sambil buat simbol kena kerat leher.. :O si Andy nie pula tediam sudah. nda tau mau buat apa.... tapi dalam hati...
                'uiyoooooo... buli tahan ganas owh nie purumpuan." dengan perasaan yang sangat la ketagih mau teriak ala-ala tarzan.. si Annie pun terus kasi tinggal si Andy saturang2 di tepi jalan tu.
               "huh! biar la kau sana. sepa suruh bikin panas!" one thing si Annie telupa... dia tetinggal tu kasut yang sebelah kanan di tempat si Andy. apa boleh buat la. sekali dia perasan time ada urang tua nie tingu-tingu seja dia. mula-mula tu dia buat nda peduli jak.. tapi dia rasa macam kaki dia sebelah tu pendek... hahahhahaahha!!!! malas sudah dia mau pusing balik. gara-gara si Andy yang bikin panas tu sanggup dia kasi tinggal tu kasut pebret dia..

dengan itu... tercatat lah dalam sejarah si Annie.. dia pulang pigi office pastu pigi rumah.. dengan memakai kasut sebelah kiri seja. malas sudah dia mau singgah di kedai.. hilang semua mood dia ole si Andy.. tapi.... kamu mau tau??? tanpa diorang sedari... semua drama yang terjadi antara durang dua tu telah menjadi totonan si Reena... tanpa berkelip-kelip mata memandang... wuuuuuuuu... :O






okay... akhirnya siap.. penat sy memikir segala idea... huhuhhuhu... malam nie mau tidur awal. yahuuuuuuuu... penat suda sy menulis ne dari kmarin... kih3... leave ur cmment ah... sorry ja kalo ada salah eja.. n sory cerita yg ne nda best... sgt teda idea.. n byk mencarut.. ssungguhnya sy murid baru belajar.. hihi :D


             



           
   

0 comments:

Post a Comment