Sunday, 22 April 2012

sangat merasa bersalah

hyep2 u all....
uhuhuhuhuuhuhuhuuhuhuhhuuhuhuh
ne kali sy just mau kasi tenang jiwa...
rasa bersalah yang teramat...

sebelum tu... mau kestau dulu...
sangat la merindui org2 nie....
meyl,pare,debi,tykut,niera,azim,siti,mynn,
n byk lagi... sori nda temention nama kamu ah... :')
saya rindu GILAK sama kamu ow...

tapi at the same time sy rasa saya jahat sama kamurang..
huaaaaaarrrrrrrrggghhhhhh!!!!
saya sedih... rasa macam mau jumpa kamu semua...
pastu peluk kamu lama2... nda mau kasi lepas kamurang......
saya rindu semua benda yang kita pernah buat sama2
mandi dalam kolah tym malam2.... act like a boss.. bising2, terus kena marah ole sensei norizan... bhahahhahahha... terasa diri mandi dlm kolam renang bha.
pastu makan megi malam2 taru di kontena bagang... haha

seriously...
i really miss all the things we've done together...
:'D.... smua tu bikin sy menangis dalam ketawa. eseh.. uhuuhuhuuhuh
saya miss u all guys....
ingat semua pasal kita..... buat sy nangis sendiri2.... huhuhuuhuhuh

macamna rasa pindah sekolah lain... pastu ko nda bole terima kenyataan yang kau jauh dari kawan2 kau..
sy rasa macam tuh... sgt la lama utk sy menyesuaikan diri di sekolah baru..
n sy jadi budak pendiam dlm tempoh beberapa bulan..
nda keluar rehat.. heheehhe walaupun peraturan sbenar nda ble stay dlm kelas tym rehat..
tapi sy buat juga... n nasib baik teda yg halau sy... kih3
maybe tym tu muka sy bikin takut... serius tul kali.. or ganas mcm antu..
n kalo org tanya.. "kau puasa ka?"
biasa la tu... sebab durang nda pernah nampak sy pegi kantin...

and walaupun frenship kita nda mcm dulu lagi...
sy tetap SAYANG kamu....
sgt2 sayang... bila lagi kt dpt jumpa nie ah??

n one more thing... sy delete tu group ah....
sorry kamu... sy tidak bermaksud apa2...
cuma seperti tajuk di atas... sy rasa bersalah sama kamu...
sy cuma nda mau jd admin... sbb sy akn membuat sesuatu tanpa bepikir panjang...
hihihihiihihhi... dats me... sy try untuk berubah lebih baik..
i always try.. :')

when i say it. i really mean it..
SORRY ah kawan2... kalo kamu tesakit hati ole sy...
kdg2 sy rasa sy jauuuuuuuhhh btul dari kamu... sbb sy sda biasa sm kamu kan dulu..
kalo tym first2 sy d skolah baru dulu... sy selalu ingat kamu..
terus sy rasa sedih gilak.. rasa mau nangis.. meraung mcm urang gila.
telebih ka??? tp bgitu la yg sy rasa... sy saturang sini...
pastu kamu smua d sana..
pernah juga tepikir... sy berabis ingt durang nie??? durang ingt ka sama sy??
hahahha.... tp sy think positif... msti la bha ingt kan...

SAYA SAYANG KAWAN2 SAYA
mybe pas ne kt sambung tmpt lain2...
n tepisah-pisah semua..
jarang kontek2..
tapi sy harap frenship kita nie kekal sampai bila2...

haha. tapi sy paling ingt tym kt kena denda sebab lmbt pegi prep ari sabtu tu...
tepaksa kita prep d surau aspuri tym free night...
org smua free kita ja prep...
tapi siok... sy paling ingt tuh... :')
rasa mcm mau ulang balik sekolah... mau form5 sama2 kamu smua...
mau pegi prep sama kamu. mau mandi sama kamu. aik mcm lain2 pula. haha
mau pegi dewan mkn sama kamu...
yg penting saya mau buat smuanya sama2 kamu...
kan bagus kalo sy bole undur balik masa...
:'O n tym tu sy akn menangis dalam kelowongan yg amat. :D

hehehhehehe... ok lama sda sy merepek.. sy mau kasi kenal sepa durang2 yg sy maksudkan nie..

dari blkg kiri: mynn,tykut,azim,pare,meyl,sy yg kiut,siti :D, n niera...

nie spesel ckit sbb c diba teda situ ats.. nie na tudung putih c debi...


4 comments:

  1. terharunya,....dgn background music y boleh mmbuatkn org menangis ia sangat berkesan,.... miss that moment :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... ko pikir... sy tulis nie sambil nangis2 tau.. uhuhuh :')

      Delete
  2. hahahaha ajie..suma org rindu kau.aku sma atynn xkan melupakan~

    ReplyDelete
    Replies
    1. eyaaa mamal??? uhuhuhuhu... sy syg kamu smua ow....

      Delete