Wednesday, 24 April 2013

The sad semester break

okay besok balik kulai..
weeeeee~~
dalam beberapa hari yang lepas,
iaitu dari malam ahad dengan rasminya saya saturang d rumah.
poreber alone la. wuuuuuu
hurmmmmm... sedih x cerita saya nie??
sedih kan. sedih kan.
pastu duk layan lagu MJ I'm not alone.
lawak apa??
heyy brader.. suka ati aku la nak layan lagu apa pon.
bukan nyusahkan hidup ko!!
kann??

ok deceritakan bahawa dari malam ahad lepas hantar kawan p naik taxi d bawah,
memang saya tiada keluar rumah laaa..
hebat x? hebat x?
makan??? hmmm x payah cakap la.
kais pagi bukan makan pagi,
kais petang pun bukan makan petang..
tapi kais hari nie, makan besok.
haaaaa.. tengok betapa teruknya kehidupan saya sejak 
lebih kurang 4 hari yang lepas.
apa tidaknya, minyak pun abis. mau p beli pun malas turun.
jadi nda dpt la goreng2 nugget saya dalam esbok tu.
ari2 makan megi.. mau masak nasi teda lauk.
masak bubur tu hari telebih garam.
makan pun mau temuntah.
last2 makan megi jugak. 
kawan2, kalau kamu balik kamu perasan makanan kamu hilang sorry la kay.
sorry banyak2. saya temakan la tu.
heheheheheh -.-'

aiyaaa.. begini la hidup bujang nie...
cuti sem pun nda balik sabah.
semua orang mau kasi jeles dorang balik.
pastu semua tanya kenapa nda balik sabah..
haiyaaa saya pun teda jawapan untuk tu soalan.
pastu kalo mau balik kulai awal2 pun nanti boring.
sebab anty sm pacik dua2 p mengajar. anak2 pun p sekolah.
boring ja nanti tuh.
pastu plan mau join kawan p kl. sambil jalan2.
tp sekali cek duit.
hmmmmmm.. nda payah..
cancel terus. duit pun mo abis suda. tunggu elaun bulan 5 pun lama lagi.
then tiba2 pacik kol cakap dia ada urusan 25 April bersamaan besok, d JPN Johor.
kebetulan tmpt sy tinggal nie blkg dia JPN..
n saya pun join la stukali dia balik kulai.. 
hiihihihihih... jimaaat tambang taxi sama bus saya mo p kulai.

and cerita dia memang besok la baru saya keluar rumah nie.
hihihihihihiih...
saya pun nda tau macamna saya boleh bertahan dalam rumah nie..
n nda kurang jugak la kawan2 yang kasi takut saya.
terutamanya si CINOKO
ok budak nie memang bikin hot..
sudah tau orang duduk sorang2
pigi lagi kasi takut2..
saya nie pun yang berabis memberanikan diri sudah nie..
pura2 dulu jadi taiko nda takut kunun..
sudah pun tempat tinggal saya nie ada cerita disebaliknya.. uiseh.. haha
macam yang saya cerita dulu tu...

okay besok balik kulai tengah hari mungkin..
n balik sini balik hari ahad..
wink2.. n tym tu buka sem 4 sudah..
cepat jak masa berlalu.
nanti lepas sem 5 praktikal sudah..
tym sem6 la tu praktikal..
hmmmmm... nda terasa yang saya nie makin besar..
rasa macam budak2 lagi...
okay la.. habis sudah cerita saya.
mau mandi pastu masak nasi goreng special..
pakai margerin..ntah boleh makan ka x...
sudah pun saya x suka margerin..

ish3.... hidup2..
beginilah hidup nie...