Sunday, 9 June 2013

seems like i have a problem here. pleaseee!!!! help me!!!!



fuhhh..
okay. julung2 kalinya saya update.
bukan sibuk, tapi malas! ngeee~~
rasanya setengah tahun sudah sy stuck dekat JB nie x dapat balik SABAH!
bukan x mau balik.
bukan x rindu. 
rindu tersangat-sangat!
bukan juga sebab tiada cuti. 
kalau boleh belambak-lambak kolej bagi cuti.
asyik2 class cancel.
hurmmm..
maybe memang takdir saya begini.
apalah nasib.. :')

lumrah hidup, Tuhan sengaja uji kita. 
untuk jadikan kita strong, brave, gagah, perkasa, berani!
haaaaa ambik setompok.
ada masa kita d atas, ada masa kita d bawah.
ada masa kita senang, ada masa kita susah.
hidup ibarat roda ya teman-teman. :D

macam tu juga saya,
sekarang ditakdirkan ekonomi family agak goyah sikit.
eittss.. agak x berapa stabil gitu la.
so kalau mau balik sabah pun susah.
mau pikir 2, 10, 15, 20, 100 kali.
pikir tiket tu murah2 ka?
lain la kalau sy ni lahir dengan duit.
x payah susah2 naik flight.
beli private jet seketul.
hah! kan senang tu mau balik sabah.
x payah sakit mental pikir mcmna mau balik.

problems! problems everywhere!
tapi ingat,
Tuhan x akan uji kita melebihi kemampuan kita.
so apa yg kita lalui sekarang pasti ada hikmah sebaliknya!
please believe me. eittsss. haha
cepat atau lambat mesti ada punyalaaa. ^^ *kecing2

kena2 lagi sem lepas ada satu supplement paper.
melayang la RM300 untuk ambik balik paper tu.
and bayar sewa plus deposit rumah,
melayang la lagi dalam RM400.
oh life... elaun MARA 630 bulan ni tu memang sah2 habis macam tu jak la.
mau cari kerja tapi nda tau la apa cerita ni.
heerrrmmmm..

actually mood sekarang ni mau balik sabah ni.
rindu yang x boleh dibendung lagi ni.
kadang2 rasa macam mau nangis layan perasaan.
tapi x mau sedih2.
nanti semau mood hilang.
n cannot denied anymore,
when you r moody everything getting sucks and fuck!
so, what i have to do is smile! smile! n smile only! :)
sangat2 mau balik.
huargggghhhh!!!! :'(


n saya baru kol parents suruh book ticket sebab ada promoooo!!!
wehuuuuu... *menari goyang2 bontot
raya memang x balik la.
cuti x berapa mau cukup.
so im going back this august. during my sem break!
tapi last book hari ni.
harap2 dorang sempat book.
kalau cuti sem saya x dapat balik juga.
hurmm. bagus masuk hospital orang gila la.
at least kena urus juga makan minum.

haishhhhh.
why? why? whyyyyy??
oopss, alamak x boleh mengeluh...
hermmmm..
mama.. papa.. 
I MISS U!!
miss u so much!!
walaupun x terluah oleh kata2.
tapi i miss u la. really2 miss u.


ma.. papa..
sorry!!
for everything!
LOVE U!!
mmuaahhhh3!!!!! :'D




0 comments:

Post a Comment