Wednesday, 13 May 2015

Kissing missing hissing

A.s.s.a.l.a.m.u.a.l.a.i.k.u.m

Weeeeeeeee!!!
Hola holi people around da world.
dikisahkan bahawa pada hari yang mulia ini hari rabu 13 may 2015,
kami secara berjemaah pergi menghantar si along yang mau p kl suda intern.
dan adik2 gua pun secara berjemaah jugak lah ponteng sekolah, 
di imamkan secara rasmi oleh si papa.
Ahahahhah! papanya cikgu, anak2nya murid so ngam lah tu ye u gaiss. 

okay
ekceli di sebalik kisah di atas ada lagi kisah yang lebih gempak gedebum gedebam gedebak gedebuk dari kisah si along kena hantar p airport tu.
nda penting pun sebenarnya si along tu.
haha. ok iolls joke saheje kak long. jangen mareh ye bakel oghang sebeghang.
hamboiii teghuknyoo hengkooo.
confirm teda orang dr seberang nun mau kalo dgr wa ckp mcm tu.
kihkihkih..

ok baiklah u olls,
kita kembali ke jalan yang benar, sambung dgn sub topik kita tadi yerr.
kisah ni agak porno sikit.
jadi under 18 mohon pindah channel cepat2!
BHAHAHHAHA.
no lahhh u gais, wa kasi cover up sikit utk u gais k.

orait,
let's start.. tarik napas dalam2.. okay..................................................
tadi time wa hantau kakak wa p airport,
wa telah menyaksikan view yang saaaaaangat euwwwww.
atau lg tepat, OHEMJIIIII!! 😯
why? kenapa? nokuro? ngini?
because i olls secara tidak sengaja menjadi saksi kepada dua pasangan muslim 'berkissing' 💏 di khalayak ramai, depan mata gua yang tidak pernah ada sejarah rabun lagi ni. so 100% hv been scanned by this precious eyes. bhahahaha!
ISLAM ye u gais semua. and in front of everyone. can u imagine that?
that girl mau fly, n that guy yang tinggal.
iya memang la ko suda kawin ba kali kan, tapi pikir ba dude.
memang la kali kejap2. tapi jelas k jelas. I saw everything! What a lucky eyes haha
I know kau mau berjauhan rindu2 an segala. tapi kissing la ba berabis di rumah kan sebelum jalan.
satu minggu sebelum fly tu berabis lah. ishhh.
 nda pun cari la tempat strategik dude, pi masuk sana lif ka kejap. ni depan2. haishhh... mataku menjadi mangsa keadaan menjamah juadah yg terhidang. miahahaha. amboiii melebih kau ngah!

this two person betul2 bediri depan saya ah, so memang mata saya tepigi tempat dorang jak haha. bukan sengaja. ya kaaaa? hehehe 🙈🙊
kira dekat jugak la. macam dengar2 lagi bunyi drg kiss mmuah2 tu.
HAHAHAHAHAHA yaiiiiiii.
at first, dorang peluk2 jak. tu kira ok lg. then tiba2 cam mau kiss, i tot kiss dahi la kan. sekali kiss mulut. ohmygod! betul ka apa yg sy nampak ni? ya aulooo! ya aulooo bang kak. noooooooo! haha!  😂
then after a few second, kiss lagi balik. me: "okay betul lah, sah la apa yang i saw before this." HAHA! then after a few sec lagi, kiss balik for the third time.
"aii gila"
ok my mom bersuara. hahahahha! si mama pun ternampak view tidak diundang dalam airport tersebut.
oh no mom tutup mataaaa! hahaa
tp yg last baru mama berpeluang tengok. wa dari first sampai akhir wa scan suda. tinggal mau print lagi. aikkk aikkkk ginggg. lainnnnn.. 😂
ya ba. nda berapa jauh dari dorang ada pasangan cina ni, satu tinggal satu mau fly jgk, tapi teda la bagi show porno free sama orang ramai.

Dude, pikir bah, di epot ni ramai orang kay. ada budak2 lagi. kalau saya jak nda pa lah. haishhh.. 
kau bagi negative effect, view, show, feeling, sama budak2 k kalo drg nmpk.  
geng ko masih di sabah ni. sabah k sabah. jgn dulu ko fly p london sudah sebelum naik flight.
aduiii ging, bikin malu baaaa. bikin malu org islam, agama islam.
tu perempuan betudung bah. aihhh sy pn nda tau la kalau ada org lain perasan dgn view tersebut.

okay u gais, kita sudah sampai ke akhir episod,
ekceli tajuk tu agak kelubang cacing sikit kan. haha 
wa bukan mau kasi buruk2 ka apa kan. wa teda letak gambau apa segala.
kita cuba ambik the positive side dia.
yang buruk kita tolak tepi.
think u gais, what happen to our people?
no manners, no sense of malu, no apa lagi?
haha okay.. wa cauuu kan diri dulu.
and seems my emoji is not working in this blog kan?
haish watever lah. let it be.

ADIOSS








0 comments:

Post a Comment